Kom naar de start van de Oranje Trophy!

Het is bijna zover. De Oranje Trophy 2012 gaat op donderdag 14 juni van start bij het Olympisch stadion in Amsterdam. Aan de start staan onder meer vier Nissans LEAF, die de tocht over ruim 12.000 kilometer volledig elektrisch gaan afleggen. De Oranjestoet trekt in 47 dagen langs het EK voetbal in Polen en Oekraïne, tikt de Noordkaap aan en eindigt op de Olympisch Spelen in Londen.

LEAFhebbers zijn welkom!
Nissan nodigt LEAFhebbers met hun LEAF uit voor de start van de Oranje Trophy op donderdag 14 juni. De bedoeling is om met een karavaan van Nissans LEAF van Amsterdam naar Amersfoort mee te rijden met de Oranje Trophy. Je bent vanaf 8.30 uur welkom in Restaurant Vak-Zuid in het Olympisch Stadion op het Stadionplein, waar Nissan je een uitgebreid ontbijtbuffet serveert. Uiteraard kan jij je LEAF ter plekke opladen aan een snellader!

Vanaf 10.00 uur in Olympisch stadion Amsterdam
Om 10.00 uur doet Nissan de karavaan uitgeleide. Er is muziek, entertainment en alle gelegenheid om voor de start met de deelnemers te praten. Ter plaatse krijg je van Nissan een Oranje Nissan Goodie Box en met een aantal items uit de box kan je jouw LEAF ‘aankleden’ om met de karavaan mee te rijden tot Amersfoort. Daar biedt Nissan je de gelegenheid om jouw LEAF bij te laden aan de zojuist in gebruik genomen Nissan snellader.

Snelladen en lunchen
Deze snellader vind je op industrieterrein ‘Calveen’, Maanlander 14 te Amersfoort, waar wij je tevens een snelle lunch aanbieden. Deelname aan dit evenement is voor jou als Nissan LEAFrijder gratis! Wel dien jij je uiterlijk maandag 11 juni aanstaande aan te melden bij Nikolien van Gelderen, nikolien@2convince.com.

Vijf snelladers op vrachtwagen
Nissan wil als mobiliteitspartner van de Oranje Trophy bewijzen dat je overal kan komen met een elektrische auto als de infrastructuur in orde is. Nissan liet vijf snelladers op een vrachtwagen monteren, die de hele Oranje Tophy meerijdt. De laders worden van stroom voorzien door een generator op biobrandstof en kunnen de Nissan LEAF binnen een half uur opladen tot tachtig procent, wat neerkomt op zo’n honderd kilometer.